Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#SRER Знайомимо вас із агенцією Red Jumpers Agency !

2024.06.28

      Знайомимо вас із агенцією Red Jumpers Agency! Вони стали переможцями Конкурсу підтримки інноваційного розвитку підприємництва у Івано-Франківській міській територіальній громаді 2024, що надається у формі ваучерів для креативної економіки, завдяки чому активно впроваджують амбітний проект, який має на меті трансформувати. Ця інноваційна аналітична система дозволить оптимізувати взаємодію між понад 700 ІТ-компаніями по всьому світу, значно підвищуючи ефективність та швидкість бізнес-операцій. 

      Розробка дизайну системи завершена, і наразі ведеться активне програмування та імплементація коду. Це дозволить агенції не лише стати ефективнішою, але й виступати як мост між культурами та ринками завдяки світовому охопленню.

      Додатково, команда відвідала Stockholm Tech Show, де мали можливість представити свої інновації та встановити зв'язки з міжнародними партнерами. Це відкриває нові перспективи для розвитку та співпраці на глобальному рівні.

        Цей Конкурс було проведено в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» за фінансування уряду Німеччини. Проєкт імплементується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH спільно з Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні.