Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Відбулося перше засідання робочої групи в рамках проєкту «Розбудова екосистеми інновацій Івано-Франківська»

2021.12.09

    Сьогодні відбулося перше засідання робочої групи в рамках проєкту «Розбудова екосистеми інновацій Івано-Франківська», яка протягом наступних двох років займатиметься розробкою дорожньої карти  розвитку системи інновацій в нашому місті. 

    Ми зібрали представників і представниць малого та середнього бізнесу, навчальних закладів, неформальної освіти, стартапів і структурних підрозділів міської ради. Поки знайомилися та планували нашу спільну роботу. Надалі – будемо бачитися та працювати у такому складі щокварталу. 

    Дякуємо за модерацію експерту PPV Knowledge Networks Володимир Воробей та координаторці проекту Ксенії Семеновій. Далі буде цікавіше! 

    Якщо ви цікавитеся інноваціями, або дотичні до них у своїй сфері діяльності та хочете долучитися до нашої роботи – заповність гуглформу і ми з вами сконтактуємо. 

    Нагадаємо, що проект «Розбудова екосистеми інновацій Івано-Франківська» реалізується Виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради Департаменентомінвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста,  у партнерстві з платформою Тепле Місто, Інноваційним центром Промприлад.Реновація та агенцією економічного розвитку PPV Knowledge Networks (Львів) у межах програми «Підтримка регіональної політики України» Міністерства розвитку громад та територій України за співфінансування Івано-Франківської міської ради.