Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#ROOTS Партнерська зустріч в м.Ботошані

2021.09.15
     В проєктній діяльності дуже важливо підтримувати комунікацію між партнерами задля синхронізації активностей всіх сторін та розуміння процесів діяльності.
     Саме тому відбувся візит до головного бенефіціара проєкту «Назад до наших спільних коренів» (ROOTS) Муніципалітету міста Ботошані (Румунія), де було обговорено питання виготовлення технічної документації, проведення запланованих закупівель, початок ремонтних робіт, вибір необхідного обладнання, можливих ризиків впровадження «м’яких» активностей через наростання захворюваності, спричинених пандемією COVID-19.
     Також вдалося поспілкуватися про ідеї для написання та подачі майбутніх спільних проєктів. Ми цінуємо дане партнерство та прагнемо розвивати транскордонну співпрацю задля соціально-економічного розвитку наших міст.
     Музей зброї в м. Івано-Франківськ створюється в рамках проєкту «Назад до наших спільних коренів» (ROOTS, 2SOFT/2.1/133), що впроваджується в рамках Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014-2020 за співфінансування Європейського Союзу ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020. Відповідальними партнерами за реалізацію заходів проєкту в м. Івано-Франківськ є Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження, Департамент інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради, а також Центр муніципального та регіонального розвитку - Ресурсний центр.