Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF Розширюємо консалтингову мережу: запрошуємо до співпраці експертів, підприємців-практиків та діючих консультантів

2024.05.31

       

      Впродовж двох років діяльності проєкту Нова економіка Івано-Франківська команда партнерів – агенції економічного розвитку PPV  – організували та провели понад 400 консультацій, залучивши близько 40 експертів з різних тем: маркетингу, продажів, юридичної справи, фінансів, розвитку бізнесу тощо.

      З допомогою консультацій у різних форматах підприємці, представники малого та середнього бізнесу можуть вирішувати як нагальні питання бізнесу, так і планувати стратегічні рішення з допомогою експертів.

      Ми допомагали у консультаціях із залучення фінансування, в тому числі грантового; із отримання та реєстрації патентів, торгових марок; з планування маркетингових кампаній; побудову комунікаційних стратегій з виходу на ринок; системного планування фінансової діяльності в бізнесі тощо.

      Команда проєкту НЕФ розширює мережу консультантів –  це є одним із завдань в межах проєкту. Пропонуємо підприємцям-практикам, експертам у вузькій спеціалізації, діючим консультантам долучатись та консультувати мікро-, малий та середній бізнес Івано-Франківська, щоб допомагати іншим підприємцям зростати.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMkwwkRfpC_DB5VIZNrPcnky_3paskgRFeWTmIWsjeUvKj1w/viewform