Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Розвиток якісного діалогу між владою та бізнесом, як українським, так і з інших країн. Презентація бізнес-платформи

2024.01.18

       Разом з громадським рухом "Вільна нація", Україно-Австрійською Асоціацією провели зустріч з представниками міжнародних організацій.

       Метою заходу було залучення іноземного бізнесу та інвестицій в Україну, об'єднання місцевої влади, українського та іноземного бізнесу та громадськості для відновлення, розвитку та вирішення проблем міста.

       Повномасштабна війна внесла корективи у розвиток міста, але Івано-Франківськ став надійним тилом. Ми бачимо, що в часі війни інвестиційні проєкти не згортались в Україні і дякуємо за це нашим партнерам. Та мусимо нарощувати міжнародну співпрацю. Зараз ми відкриті до співпраці і розвитку пріоритетних галузей, які б дозволили Івано-Франківську, як надійному тилу, міцнішати. А також зацікавлені в інвестиційній допомозі і співпраці в різних міжнародних напрямках для післявоєнного відновлення.

       Ключові цілі заходу:

- визначити пріоритетні напрямки розвитку міста;

- сформувати платформу для співпраці між місцевою владою, іноземним та українським бізнесом.

       Дякуємо всім учасникам за цікаву зустріч!