Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#SF Сьогодні у м. Бая-Маре (Румунія) відбулася зустріч Спільного Керівного Комітету у рамках реалізації проєкту «Безпечне майбутнє»

2021.12.08

    Сьогодні у м. Бая-Маре (Румунія) відбулася зустріч Спільного Керівного Комітету у рамках реалізації проєкту «Безпечне майбутнє» (SF) Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020.

    Метою заходу є забезпечення успішної реалізації проєкту, включаючи максимізацію вигоди та дотримання затвердженої методології. Це дозволить вирішити питання, що не підпадають під контроль або управління проєктом та гарантує забезпечити надання необхідних ресурсів для планування та реалізації проєкту, а також надавати управлінську підтримку. В зустрічі взяли участь представники усіх міст-партнерів, а саме: Івано-Франківська, Солотвино, Сігету та Бая-Маре.

    Проєкт «Безпечне майбутнє» (SF, 1HARD/4.3/36) впроваджується в рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020 за співфінансування Європейського Союзу  ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020.