Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#SF 2 лютого делегація з Івано-Франківська відвідала Солотвинську територіальну громаду, де відбулося відкриття Дата-центру

2023.02.08

     2 лютого делегація з Івано-Франківська відвідала Солотвинську територіальну громаду, де відбулося відкриття  Дата-центру в рамках реалізації грантового проєкту "Безпечне майбутнє" Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020 за співфінансування Європейського Союзу ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020.

     Відкриття такого центру передбачає закінчення процесу формування Центру Безпеки Громадян в Солотвино, який дозволить ефективно координувати дії всіх підпорядкованих фахівців. Так Дата-центр складається з центру оперативного реагування, де працюватимуть диспетчери центру обробки даних для зберігання інформації, системи оповіщення, центру екстреної медичної допомоги та поліцейських офіцерів громади. Це дозволить якомога оперативніше реагувати на різноманітні надзвичайні події й гарантувати безпеку місцевих мешканців та гостей населеного пункту.

     Вітаємо нашим партнерів та колег Солотвинської ТГ з важливою подією!  

     Проєкт «Безпечне майбутнє» (SF, 1HARD/4.3/36) впроваджується в рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020 за співфінансування Європейського Союзу ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020 Проект має на меті побудову чотирьох Дата-центрів у кожному з міст-партнерів: Івано-Франківськ, Солотвино, Бая-Маре та Сігет. Дата-центр в Івано-Франківську буде знаходитись у комунальному приміщенні на стадіоні «Рух».