Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#SF Відбувся другий воркшоп в рамках проєкту

2023.10.23

      18 та 21 жовтня відбувся ще один дводенний семінар за участі працівників Центру оперативного реагування у рамках проєкту "Безпечне майбутнє" за підтримки Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020.

      Учасники воркшопу опрацювали заходи реалізації системи "Безпечного майбутнього" і розглянули успішні практики впровадження цієї системи з відповідними документами, пропозиціями та діями на прикладі інших міст. В процесі навчальних та практичних занять учасники мали змогу сформувати власні процеси взаємодії із силовими структурами та внутрішні процеси роботи Центру оперативного реагування. Під час воркшопу обговорювались концепції взаємодії силових структур з центром, визначення та опрацювання основних завдань та досягнення цілей. Окрім цього, учасники семінару також отримали рекомендації щодо алгоритму взаємодії працівників Центру оперативного реагування із залученими до проєкту силовими структурами. 

      Дякуємо запрошеним спікерам Володимиру Романенку, директора Департаменту інформаційних технологій Вінницької міської ради та Олегу Левченку, консультанту з проєкту міжнародної технічної допомоги «Економічна підтримка України», які розповіли про ефективну систему взаємодії правоохоронних органів із оперативними центрами на прикладі м. Вінниця та інших міст.

      Проєкт «Безпечне майбутнє» (SF, 1HARD/4.3/36) впроваджується в рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020 за співфінансування Європейського Союзу ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020 . Метою проекту є побудова чотирьох Дата-центрів у кожному з міст-партнерів: Івано-Франківськ, Солотвино, Бая-Маре та Сігет задля підтримання безпеки та правопорядку в містах.