Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#SF Відбувся навчальний візит в рамках проєкту "Безпечне майбутнє"

2023.11.06

     Відбувся навчальний візит в рамках проєкту "Безпечне майбутнє" в місті Івано-Франківську

     З 1 по 3 листопада відбувся навчальний візит партнерів із міст Солотвино, Бая-Маре та Сігету до Івано-Франківська в рамках транскордонного проєкту "Безпечне майбутнє" (SF, 1HARD/4.3/36), Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020. Під час візиту, делегації з міст-партнерів ознайомились із результатами реалізації проєкту в Івано-Франківську та специфіку роботи Дата-центру, створеного в рамках проєкту.

     В процесі навчального візиту, доповідачі з Івано-Франківська мали змогу презентувати свої напрацьовані знання, отриманий досвід та пропозиції удосконалення роботи Дата-центру в майбутньому своїм колегам з міст Солотвино, Бая-Маре та Сігету.

     Проєкт «Безпечне майбутнє» (SF, 1HARD/4.3/36) впроваджується в рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020 за співфінансування Європейського Союзу ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020 . Метою проекту є побудова чотирьох Дата-центрів у кожному з міст-партнерів: Івано-Франківськ, Солотвино, Бая-Маре та Сігет задля підтримання безпеки та правопорядку в містах.