Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#SF Воркшоп у рамках реалізації проєкту «Безпечне майбутнє»

2023.10.20

      19-20 жовтня в Івано-Франківську проходить дводенний навчально-практичний семінар у рамках транскордонного проєкту «Безпечне майбутнє», що впроваджується за підтримки Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2022.

      Головна мета цього заходу полягає в опрацюванні цілей та завдань системи «Безпечне майбутнє» й розробці рекомендацій щодо документально-оформленого алгоритму працівників Центру оперативного реагування з силовими структурами Івано-Франківської МТГ. На воркшопі, серед іншого, було обговорено та проаналізовано архітектуру взаємодії та роботи з інформацією, проведено аналіз наявної взаємодії силових структур з іншими стейкхолдерами в Івано-Франківську, розглянуто зразки документів, які регламентують взаємодію (рішення, регламенти, протоколи, угоди, меморандуми) на прикладі міста Вінниця.

      Проводили семінар Володимир Романенко, директор Департаменту інформаційних технологій Вінницької міської ради, та Олег Левченко, консультант проєкту міжнародної технічної допомоги «Економічна підтримка України» та позаштатний радник з питань децентралізації Голови Вінницької обласної державної адміністрації.

      Проведений семінар став важливим кроком у вдосконаленні системи безпеки та сприяв зміцненню співпраці. Разом будуємо безпечне майбутнє для нашого міста!

      Проєкт «Безпечне майбутнє» (SF, 1HARD/4.3/36) впроваджується в рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020 за співфінансування Європейського Союзу ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020 . Метою проекту є побудова чотирьох Дата-центрів у кожному з міст-партнерів: Івано-Франківськ, Солотвино, Бая-Маре та Сігет задля підтримання безпеки та правопорядку в містах.