Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#SF  24 жовтня в приміщенні національно поліції відбулась друга зустріч зі стейкхолдерами

2021.10.24

     24 жовтня в приміщенні національно поліції відбулась 2 зустріч зі стейкхолдерами. В ході зустрічі обговореннно концепцію безпеки серверного обладнання, авторизованого доступу до приміщення. Та заслуханні пропозиції щодо персоналу та штатного розпису Data центру. Також було заслухано канцепцію програмного забезпечення та рішень щодо безпечної передачі данних.

     Проєкт «Безпечне майбутнє» має на меті побудову чотирьох Дата-центрів у кожному з міст-партнерів: Івано-Франківськ, Солотвино, Бая-Маре та Сігет. Дата-центр в Івано-Франківську буде знаходитись у комунальному приміщенні на стадіоні «Рух» та складатиметься з наступних секторів: серверна частина (місце розташування серверів для аналізу та обробки даних), центр оперативного реагування (будуть встановлені робочі місця для диспетчерів служб, задіяних в роботі Дата-центру) та приміщення з бек-апами (для зберігання інформації).