Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF Швидка бізнес-допомога №2. Івано-Франківськ

2022.07.12

  

      Індивідуальні консультації експертів для бізнесу в Івано-Франківську. 11 експертів безкоштовно нададуть консультації підприємцям, які сьогодні провадять бізнес в Івано-Франківську та області (для місцевого та релокованого бізнесу).

  • Коли: 15 липня 10:00-13:30
  • Де: Promorylad.Renovation
  • Можна зареєструватись до 3 консультантів/ок, обираючи різний час за посиланням.
  • Реєстрація триває до 14 липня 10:00
  • Перелік консультантів та тем: PR та комунікації, гранти, фінанси, бізнес-консалтинг, облік і грантовий супровід неприбуткових організацій, рекрутинг, маркетинг, комунікації, стратегічний маркетинг.

      Більше деталей на сторінці події.

      Довідкова інформація: «Мери за економічне зростання» (2021-2024) – це друга фаза проєкту, який був започаткований за фінансування Європейського Союзу у 2017 році для підтримки мерів та муніципалітетів у країнах Східного партнерства.
      Ініціатива ґрунтується на тому принципі, що, працюючи у партнерстві з приватним сектором, державними структурами та громадянським суспільством, місцева влада може допомогти поліпшити місцеве бізнес-середовище та забезпечити умови для економічного зростання, яке спиратиметься на приватний сектор, і для створення робочих місць.