Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Сьогодні відбулася презентація програми інноваційних ваучерів для підприємців Івано-Франківська, яка зібрала зацікавлених учасників

2023.05.03

      Сьогодні відбулася презентація програми інноваційних ваучерів для підприємців Івано-Франківська, яка зібрала зацікавлених учасників. 

      На події були присутні Михайло Смушак - заступник міського голови, директор Департаменту інфраструктури, житлової та  комунальної політики, Голова конкурсної комісії та Ігор Попадюк - директор Департаменту інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків,  туризму та промоцій міста Івано-Франківської міської ради, які висловили підтримку всім майбутнім учасників та побажали успіху. 

      Лідія Черевко - начальниця управління проєктної діяльності Департаменту інвестиційної політики, детальніше розповіла про умови конкурсу: як подати заявку, які умови отримання інвестиційних ваучерів, які документи варто підготувати.

      Дякуємо всім присутнім за зацікавленість та запитання. Бажаємо успіхів у отриманні ваучерів на розвиток свого бізнесу та чекаємо з 4 по 23 травня на ваші заявки!

      Вже з завтрашнього дня відкривається прийом заявок на участь, який триватиме до 23 травня. Не зволікайте!

      Якщо маєте будь-які запитання з приводу конкурсу - пишіть на пошту nef.if.2023@gmail.com.

      Програма інноваційних ваучерів створена для того, щоб надати фінансову підтримку малому та середньому бізнесу Івано-Франківська.

      Конкурс підтримки інноваційного розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській міській територіальній громаді організовує Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради у рамках проєкту «Нова економіка Івано-Франківська (NEF)», що фінансується Європейським Союзом в рамках програми «Мери за економічне зростання».

      Втілюють проєкт “Нова економіка Івано-Франківська” спільно Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, інноваційний центр  Promprylad.Renovation, урбаністична лабораторія METALAB, агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks та платформа Тепле Місто.