Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#SRER 28 лютого в місті Івано-Франківськ розпочався навчальний візит!

2024.02.29

       В рамках проєкту Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER) 28 лютого в місті Івано-Франківськ розпочався навчальний візит, метою якого є розбудова спроможності для проєктних команд, а також забезпечення сталості проектів.

       Участь у заході беруть представники 12 муніципалітетів, які були відібрані на конкурсній основі, як такі, що спроможні реалізувати подану проєктну ініціативу завдяки грантовій підтримці.

       Нагадуємо, що в рамках даного проєкту в місті Івано-Франківську на території комплексу Палацу Потоцьку реалізовується ініціатива «Створення інфраструктури для бізнесу, що постраждав від війни», що має на меті відновлення та переобладнання комунальних приміщень для прийому місцевих та релокованих МСП.

       Ініціатива «Створення інфраструктури для бізнесу, що постраждав від війни» виконується в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER)», що реалізується ПРООН за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Проєкт спрямований на підвищення конкурентоспроможності та стійкості українських малих і середніх підприємств, особливо з огляду на вступ до ЄС.