Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#SRER Познайомтесь з командою PAVUK

2024.06.24

     Познайомтесь з командою PAVUK – переможцями Конкурсу підтримки інноваційного розвитку підприємництва у Івано-Франківській міській територіальній громаді 2024! Завдяки отриманому ваучеру для креативної економіки, команда активно працює над реалізацією важливих ініціатив:

  • Створення маркетингових матеріалів 
  • Дизайн наповнення 
  • Розробку стратегії просування 

    Бренд PAVUK має на меті відродити та популяризувати давню українську традицію плетіння соломʼяних павуків. У сучасному темпі життя, особливо у великих містах, немає часу, засобів та можливостей вирощувати та заготовлювати жито для павуків. Тому мета PAVUK – наблизити кожного до цієї магії, пропонуючи набори для створення соломʼяного павука. Це дозволяє не лише отримати унікальну та вишукану прикрасу, а й зберегти цінну традицію.

    Бренд успішно розпочав свою діяльність та планує масштабування, створення нових моделей соломʼяних павуків та розширення виробництва. Значна частина маркетингу – це інформаційна діяльність, дослідження та пошук історичних згадок, створення та поширення матеріалів для ознайомлення з традицією та продуктом, візуалізація та адаптація в житті сучасних українців.

    Команда PAVUK має на меті створити нові вироби з соломи, адаптувати сайт англійською мовою та випустити набори англійською мовою для поширення закордоном. Це сприятиме приверненню уваги до українських традицій на міжнародній арені.

    Приймай з радістю, створюй з гордістю і бережи з трепетом.