Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#SRER Представляємо ще одного переможця Конкурсу

2024.07.15

       Представляємо переможця Конкурсу підтримки інноваційного розвитку підприємництва у Івано-Франківській міській територіальній громаді 2024 – компанію Жужик!

      Жужик – родинне підприємство, яке частину свого виробництва перевезло з Миколаєва до Івано-Франківська, де змогло розширитися. Під торговою маркою Zhuzhyk професійні майстрині створюють чудові товари для найменших – від дитячих вігвамів до костюмчиків і піжам.

        Але у сучасних реаліях для успіху недостатньо лише якісно шити вироби. Тому підприємство використовує отриманий ваучер для створення нового сучасного сайту та якісного просування товарів в Інтернеті.

       Успішна реалізація цього проекту дозволить компанії залучити нових клієнтів, збільшити кількість продажів і створити нові робочі місця для мешканців нашого міста.

       Відвідайте сайт: zhuzhyk.com.ua





       Цей Конкурс було проведено в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» за фінансування уряду Німеччини. Проєкт імплементується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH спільно з Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні.