Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#SRER Проведено третю зустріч із стейкхолдерами/воркшоп – «Коворкінг-простір як середовище для розвитку креативних бізнесів»

2024.03.18

         Проведено третю зустріч із стейкхолдерами/воркшоп – «Коворкінг-простір як середовище для розвитку креативних бізнесів» в рамках проєктної ініціативи “Створення інфраструктури для бізнесу, що постраждав від війни”. Метою якої було визначення бізнес-ідей, які можуть працювати в просторі коворкінгу. Врахування потреб місцевої спільноти, релокованого бізнесу та ринкові можливості при обиранні конкретної ідеї.

         Основними цілями проведення даного заходу стали питання:

- що таке коворкінг, як він працює.

         Завдання класичного та мистецького коворкінгу;

- які існують можливі напрями арт-коворкінгу;

- проблеми в арт-маркетингу та можливі варіанти їх вирішення;

- маркетинг та брендинг: створення ефективної маркетингової стратегії для привертання цільової аудиторії;

- фінансово-економічні особливості роботи коворкінгового простору;

- оцінка конкуренції та партнерства: визначення унікальності, переваг коворкінгу в палаці.

         Ініціатива «Створення інфраструктури для бізнесу, що постраждав від війни» виконується в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER)», що реалізується ПРООН за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

         Проєкт спрямований на підвищення конкурентоспроможності та стійкості українських малих і середніх підприємств, особливо з огляду на вступ до ЄС.