Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#SRER Раді представити Ґушка

2024.07.08

          Ґушка – український бренд, який популяризує давнє ремесло та закохує в українські традиції.
Вироби Ґушки виготовляються з натуральної вовни карпатських овець, які вільно випасаються на схилах Карпат. Кожен виріб створюється вручну за стародавніми техніками ткацтва, переданими від покоління до покоління. В їхньому асортименті – килими ручної роботи, ліжники, гобелени, подушки, пуфи та традиційний український одяг, створені з любов'ю та повагою до традицій.

       Завдяки отриманому ваучеру, Ґушка планує використати консалтингові послуги для побудови експортної стратегії, орієнтованої на ринки Великобританії та США. Це дозволить створити покроковий план дій для знаходження нових партнерів і представлення українського продукту світу.

      GUSHKA – це спільнота, яка поважає майстерність та плекає традиції. Відчуйте магію Карпат, де кожен виріб – це не просто предмет, а емоція, спогад і крок у світ, де ремесло зустрічається з комфортом.

      
      Цей Конкурс було проведено в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» за фінансування уряду Німеччини. Проєкт імплементується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH спільно з Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні.