Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#JCulture Стартова конференція проєкту

2021.06.30

    Відбулася стартова конференція проєкту "Дослідження та збереження єврейської культурної спадщини на прикордонній території", участь в якій взяли партнери з м. Сігет Alina Marincean та Barz Mirela Ana регіональний представник програми Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020 Оксана Шийчук, заступник міського голови Петро Шкутяк, представники єврейської общини, краєзнавці та історики.

    Загальна мета проєкту - підвищити конкурентоспроможність на кордоні Європейського Союзу в районі міст Івано-Франківська та Сігету Мармацієй на принципах співпраці та добросусідства шляхом спільної туристичної капіталізації мультикультурної спадщина, виявлення, збереження та промоції єврейської спадщини як важливої частини місцевої історії.

    Проєкт "Дослідження та збереження єврейської культурної спадщини на прикордонній території" впроваджується в рамках Програми транскордонного співробітництва ЄІС Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020, що фінансується Європейським Союзом. Відповідальним партнером за реалізацію заходів проекту в м. Івано-Франківську є Департамент інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради.