Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Стартував збір заявок на участь у конкурсі підприємців Івано-Франківська

2021.11.24

    Онлайн-медіа MC.today спільно із програмою КУБ («Країна успішного бізнесу») від «ПриватБанку» та компанією Mastercard Україна запускають конкурс «Топ відважних підприємців Івано-Франківська». Подати заявку може кожен підприємець, у якого є чинний бізнес, зареєстрований в Івано-Франківську.

    Заповнити анкету на участь можна до 14 грудня 2021 року.

    Навіщо брати участь у проєкті:

  • Розповісти про себе всій Україні. Про ваш бізнес прочитає не менше ніж 50 000 людей.
  • Знайти партнерів, клієнтів та інвесторів для бізнесу.
  • Познайомитися з топовими підприємцями Івано-Франківська.

    Про переможця MC.today напише повну історію, також переможець і фіналісти отримають гранти на навчання від Бізнес-школи КРОК:

    Конкурс проводиться в межах проєкту «Відважні українські підприємці». В 2019 році «ПриватБанк» та MC.today запустили серію конкурсів «Відважні українські підприємці», щоб підтримати сміливих і таких, що надихають, підприємців з регіонів.     

    Онлайн-медіа MC.today – видання для тих, хто створює, для активних, вдумливих людей про інноваційний бізнес, розвиток і стиль життя. На сайті понад 1 500 000 переглядів на місяць.

    КУБ від «ПриватБанку» – національна програма розвитку підприємництва і створення нових робочих місць у малому та середньому бізнесі. Це екосистема для бізнесу, яка задовольняє відразу кілька потреб і надає реальну підтримку підприємцям. У межах програми з початку 2021 року 19 565 проєктів були профінансовані на суму 3,27 млрд грн.