Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF Тренінг “Ефективна релокація і адаптація бізнесу”

2022.10.31

      Юлія Чекалова - стоматологиня, власниця стоматологічної клініки, яка релокувалась із Харкова після початку війни. Поруч із харківською клінікою впала ракета, яка, на щастя, не вибухнула. І хоча клініка в Харкові продовжує працювати, Юлія все ж вирішила відкрити другу клініку в Івано-Франківську.

      На тренінгу “Ефективна релокація і адаптація бізнесу” Юлія поділилась секретами успішної роботи клініки. Основа клініки - сервіс. Ставтеся до вашого пацієнта так, ніби це ваша мама. Працюйте лише з професіоналами - обирайте найкращих, проводьте відбір. Аналізуйте те, чого не вистачає на ринку - і пропонуйте своїм клієнтам. Щоб створити успішний бізнес - треба знати його ідеально зсередини.

      Юлія поділилась і особистою історією, і історією розвитку бізнесу - стоматологічних клінік і виробництва натуральної зубної пасти.

      Подія відбулася в рамках проекту «Нова економіка Івано-Франківська (NEF)» — це  проєкт, який передбачає процес трансформації міста у конкурентоспроможний інноваційний економічний центр. Проект впроваджує консорціум партнерів: Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, інноваційний центр Promprylad.Renovation, урбаністична лабораторія METALAB, агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks та платформа Тепле Місто.