Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

У вівторок 12 грудня 2023 року у місті Чернівці відбулась знакова подія для українського туризму – І Національний туристичний саміт.

2023.12.13

       У вівторок 12 грудня 2023 року у місті Чернівці відбулась знакова подія для українського туризму – І Національний туристичний саміт.

       Місто Івано-Франківськ представляв заступник міського голови Святослав Никорович та начальниця управління міжнародних звʼязків, туризму та промоції міста Уляна Басараб-Ганчак. Учасники мали можливість послухати цікавих спікерів з України та Європи, та взяти участь в пізнавальних панельних дискусіях.

       Представники міжнародних туристичних організацій та народні депутати, делегати територіальних громад, представники європейського проєкту підтримки U-LEAD, лідери міжнародних неурядових партнерських організацій та профільні експерти обговорювали:

- найефективніші підходи та інструменти для відновлення туристичного сектору в складних умовах війни з росією;

- концепцію створення туристичних маршрутів пам'яті та меморіалізації історичних подій, пов'язаних зі звитяжною боротьбою українців з російськими загарбниками;

- стратегії та проєкти для глибшої інтеграції України у європейський туристичний простір;

- підходи для розвитку бізнесу у туристичній сфері та покращення інфраструктури;

- ідеї для формування унікальних туристичних дестинацій та туристичного продукту в регіонах.

       Дякуємо організаторам заходу – Державному агентству розвитку туризму України, Чернівецькій міській раді за запрошення.