Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#URBforDAN Партисипативний підхід для Фокус-зони №2

2021.08.03

    Ми продовжуємо впровадження активностей для Фокус-зони №2 взявши за основу колаборацію всіх зацікавлених осіб. Саме тому відбувся вже третій воркшоп з мешканцями с.Колодіївка та с.Добровляни з метою погодження запропонованих ескізних проєктів. Разом з дизайнерами учасники воркшопу запропонували місця для встановлення нових рекреаційних зон та обговорили розробку багатофункціонального плану управління міськими та приміськими лісами для фокус зони №2 в рамках реалізації проєкту «Управління і використання міських лісів як природної спадщини в містах Дунайського регіону».

    Проєкт «Управління і використання міських лісів як природної спадщини в містах Дунайського регіону» впроваджується у рамках Дунайської Транснаціональної Програми, що фінансується з фондів ЄС (ЄФРР та ІПВ та ЄІС). Відповідальним партнером за реалізацію заходів проєкту в м. Івано-Франківську є Департамент інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв'язків, туризму та промоції міста Івано-Франківської міської ради. Більш детальна інформація про проєкт на мікро сайті.