Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#URBforDAN Підсумкова прес-конференція

2021.09.17
     Ось і завершився наш найперший і найбільший грантовий проєкт. З цього приводу відбулася підсумкова прес-конференція, де продемонстрували результати, яких вдалося досягти.
     За 3 роки реалізації ми організували 27 публічних заходів та залучили більше 1500 стейкхолдерів. Саме завдяки даній синергії проєкт став таким успіхним. Головна наша місія виконана: Вовчинецький пагорб став улюбленим місцем відпочинку для франківців та гостей міста.
     Дякуємо всім і кожному, хто долучився до реалізації, давав цінні поради, допомагав, критикував і просто підтримував. Без Вас ми б не впорались ????
     Проєкт «Управління і використання міських лісів як природної спадщини в містах Дунайського регіону» впроваджується у рамках Дунайської Транснаціональної Програми, що фінансується з фондів ЄС (ЄФРР та ІПВ та ЄІС). Відповідальним партнером за реалізацію заходів проєкту в м. Івано-Франківськ є Департамент інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв'язків, туризму та промоції міста Івано-Франківської міської ради. Більш детальна інформація про проект на мікро сайт.