Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#URBforDAN Останнім етапом в реалізації проєкту стало встановлення трьох велозупинок

2021.11.08

    Останнім етапом в реалізації проєкту «Управління і використання міських лісів як природної спадщини в містах Дунайського регіону» стало встановлення трьох велозупинок вздовж прокладеного велосипедного маршруту на Вовчинецькому пагорбі.

    Місцеві жителі ближніх сіл, таких як Вовчинець, Колодіївка, Добровляни, а також велосипедисти, які полюбляють використовувати новостворений маршрут, отримали нові зони, де можна зробити зупинку, перепочити та насолодитися красивими пейзажами.

    Проєкт «Управління і використання міських лісів як природної спадщини в містах Дунайського регіону» впроваджується у рамках Дунайської Транснаціональної Програми, що фінансується з фондів ЄС (ЄФРР та ІПВ та ЄІС). Відповідальним партнером за реалізацію заходів проєкту в м.Івано-Франківську є Департамент інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради. Більш детальна інформація про проєкт на мікро сайті.