Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Відбулась онлайн-зустріч "Кільце ковальських міст Європи"

2024.01.18

        18 січня відбулася онлайн зустрічі Асоціації "Кола ковальських міст Європи". В заході взяв участь заступник міського голови Святослав Никорович Приємно було те, що на початку заходу всі представники висловили солідарність з українським народом у цій жахливі війні. Побажали швидкої перемоги! Заступник міського голови розказав присутнім про поточну ситуацію в місті Івано-Франківську, про виклики, які стоять перед керівництвом міста під час війни.

Також було обговорено поточні питання щодо організації проведення наступної Асамблеї, яка відбудеться в італійському місті Ібзіц (Австрія) Коло ковальських міст Європи об‘єднує міста, історія яких пов’язана з виробництвом заліза та обробкою металу.

        У 2019 році Івано-Франківськ приймало Асамблею кола ковальських міст Європи. Сьогодні Асоціація налічує 16 муніципалітетів з 10 країн Європи.