Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Відбулась зустріч з представниками Посольства Канади в Україні

2023.01.13

           Міський голова зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Ларисою Ґаладзою. Під час зустрічі обговорили попередню співпрацю в рамках проекту міжнародної технічної допомоги "Партнерство для розвитку міст", який впроваджується Федерацією канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Уряду Канади. Також йшла мова про сприяння для можливого започаткування партнерства з канадським містом, в якому добре розвинена українська діаспора.

           Пані Лариса Ґаладза поцікавилась загальною ситуацією в місті. Особливу увагу звернула на внутрішньо переміщених осіб, процес їх влиття у громаду та реалізацію міжнародних програм, які спрямовані на забезпечення комфортної адаптації ВПО, забезпечення стійкості громадянського суспільства. «Українці показали Канаді та цілому світу нашу цілеспрямованість, розбудили відчуття мети. Дякую за це нове відчуття реальності. Дякую, що боретесь і надихаєте!», - ділиться враженнями Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Лариса Ґаладза.
           Пані Посол запевнила, що Канада продовжить підтримувати Україну в довготривалій перспективі, аж до відбудови.