Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Відбулась зустріч з представниками Посольства Нідерландів в Україні!

2024.04.18

        Мер міста Руслан Марцінків зустрівся з представниками Посольства Нідерландів в Україні. Раді вітати заступницю голови місії Посольства Королівства Нідерландів в Україні Есселін ван Ертен та менеджерку Програми MATRA* Юлію Сорок.

        Говорили про реабілітацію для військових, адже зараз це найбільший виклик для нас. Для воїнів, котрі повертаються з війни ушкодженими, необхідна реабілітаційна підтримка як фізична, так і психологічна. Також, обговорили питання про налагодження контактів з міжнародними організацями та бізнес структурами в Нідерландах, питання економічної співпраці та можливість допомоги ВПО в Івано-Франківську.

        *Програма соціальної трансформації MATRA діє в Україні з 1993. Сьогодні Програма продовжує сприяти зміцненню громадянського суспільства, демократії та верховенства права в Україні. В Івано-Франківську проект від Програми MATRA реалізовує Промприлад.Реновація.