Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#ROOTS Відбулася міжнародна конференція в рамках реалізації проєкту

2021.06.02
    В рамках реалізації проєкту "Назад до наших спільних коренів" відбулася міжнародна конференція з представлення проміжних результатів виконання активностей.
    Вперше з початку впровадження проєкту представники двох партнерів з міста Ботошані (Румунія) отримали змогу відвідати м. Івано-Франківськ. Очолював делегацію новообраний мер м. Ботошані Cosmin Andrei.
Під час заходу міський голова Руслан Марцінків вручив гостям коване дерево-символ проєкту, який був виготовлений спеціально для гостей.
    Конференція дала можливість також ознайомитися з напрацюваннями концептуального наповнення майбутнього Музею зброї в м.Івано-Франківську, які представив Володимир Гайдар, та дізнатися про досягнення проєкту в Румунії від менеджерки Raluca Balascau.
Музей зброї в м. Івано-Франківськ створюється в рамках проєкту «Назад до наших спільних коренів» (ROOTS, 2SOFT/2.1/133), що впроваджується в рамках Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014-2020 за співфінансування Європейського Союзу ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020.