Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

17 вересня, запрошуємо мешканців та гостів міста на екскурсію Промприладом!

2023.09.12

      «Promprylad.Renovation» – місце, у якому відчувається потужна енергія підприємництва, освіти, мистецтва та інновацій. Місце для людей із бажанням створювати щось нове, на заміну старого радянського заводу. Приклад не просто ревіталізації простору, а розвитку всього міста.

      17 вересня, запрошуємо на екскурсію Промприладом, тут ви на власні очі побачите, як в Івано-Франківську втілюється унікальний для України та світу проєкт, який переосмислює індустріальне минуле. Будемо раді бачити всіх на Промприладі!
Щоб потрапити на екскурсію, учасникам необхідно зареєструватися за посиланням.
      Деталі про місце та час проведення екскурсії прийдуть на вашу електронну адресу після реєстрації.
      У випадку повітряної тривоги час екскурсії буде зміщено! Про новий час початку екскурсії будемо повідомляти на сторінці Visit.frankivsk.

      Нагадуємо, що екскурсії відбуваються за добровільною оплатою. В кінці мандрівки кожен зможе залишити суму, яку вважає за потрібне, а екскурсоводи у свою чергу частину цих коштів (мінімум 50% від суми) переведуть на допомогу ЗСУ.