Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF Як франківський бізнес адаптовувався до викликів війни: дослідження

2023.06.21

       Після 24 лютого 2022 року, український бізнес стикнувся з новими викликами. Один із них – зміна звичних бізнес-моделей та адаптація до нових умов роботи. Також було необхідно консолідувати зусилля для допомоги військовим і внутрішньо переміщеним особам.

       Виникла необхідність дослідити досвід компаній, що працюють в Івано-Франківську та області, щоб зрозуміти, як бізнеси різних розмірів і галузей адаптували свою діяльність до нових умов, проблеми, з якими вони стикнулися під час впровадження змін, вплив нових продуктів або сервісів на їхню діяльність і плани розвитку після завершення військових дій.

      Стаття доступна за посиланням! 

      Втілюють проєкт “Нова економіка Івано-Франківська” спільно Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, інноваційний центр  Promprylad.Renovation, урбаністична лабораторія METALAB, агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks та платформа Тепле Місто.