Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF Європейські дні досліджень та інновацій підтримує Програма розвитку ООН (ПРООН) у межах ініціативи «Мери за економічне зростання»

2024.10.08
Цьогоріч Європейські дні досліджень та інновацій підтримує Програма розвитку ООН (ПРООН) у межах ініціативи «Мери за економічне зростання»
«Мери за економічне зростання» (M4EG) — це спільна ініціатива Європейського Союзу та ПРООН щодо підтримки муніципалітетів у регіоні Східного Партнерства, зокрема в Україні.
Ця ініціатива покликана сприяти розвитку потенціалу місцевих органів влади в ключових сферах, що стосуються розвитку громад в сучасних умовах. Проєкт пропонує ресурси, мережу спілкування та освітні можливості для дослідження нових траєкторій росту, підвищення рівня життя та зайнятості, забезпеченні участі громадян в економічних, соціальних і культурних процесах на місцевому рівні.
M4EG започаткували у 2017 році. В Україні вона представлена у 20 містах із загальним обсягом виділених коштів у понад $1,2 мільйона.
Щоб дізнатися більше про місію та підходи M4EG, дивіться відео https://fb.watch/v4MxPN04pv/