Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Запрошуємо вас 7 травня на екскурсію Від сонячного Станіславова до теплого Івано-Франківська

2023.05.05

     

      Запрошуємо вас 7 травня на екскурсію "Від сонячного Станіславова до теплого Івано-Франківська". Її проведе Наталя Гугіль: "В Україні усі міста - різні. Бувають величні і старовинні, галасливі і сучасні, колоритні і незвичні. А Франківськ - затишний і атмосферний.

      Місто, збудоване як "місто сонця" зараз є направду теплим. І ми пересвідчимось в цьому під час екскурсії. Охопимо історію міста та життя його мешканців - від 4 націй засновників і до сучасних громадських активістів. А ще разом розберемось, хто робив та продовжує робити наше місто таким унікальним." Чекаємо вас 7 травня, о 12:00 біля туристично-інформаційного центру (ратуша)

      У випадку повітряної тривоги час екскурсії буде зміщено! Про новий час початку екскурсії будемо повідомляти на сторінці Visit.frankivsk!

      Нагадуємо, що екскурсії відбуваються за добровільною оплатою. В кінці мандрівки кожен зможе залишити суму, яку вважає за потрібне, а екскурсоводи в свою чергу частину цих коштів (мінімум 50% від суми) переведуть на допомогу ЗСУ чи підтримку тимчасово переміщених осіб.