Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF Відбувся тренінг “Урбаністика на часі. Будівництво соціального житла під час війни”

2022.09.09

      Тренінг “Урбаністика на часі. Будівництво соціального житла під час війни”, який відбувся 07.09.2022, Анна Пашинська, співзасновниця METALAB та проєкту Ко-Хати ділилася з учасниками власним досвідом в сфері будівництва, здобутим METALAB від початку військової агресії росії в Україні, а також тим як надихатися самій та мотивувати інших для створення цікавих проектів. Підслухано в учасників тренінгу “...Знаходити можливості - це рушійна сила розвитку міст та громад…”

      Подія відбувається в рамках проекту «Нова економіка Івано-Франківська (NEF)» — це  проєкт, який передбачає процес трансформації міста у конкурентоспроможний інноваційний економічний центр. Проект впроваджує консорціум партнерів: Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, інноваційний центр Promprylad.Renovation, урбаністична лабораторія METALAB, агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks та платформа Тепле Місто.