Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF Успішні медичні проєкти під час війни: виклики та можливості

2022.09.27

    Про це велася жвава бесіда-тренінг «Медичний бізнес в час війни» на минулому тижні в м. Івано-Франківськ. Інтервенційний хірург-онколог Святослав Балака поділився тим, як започаткував бізнес, як з командою здобували унікальні знання, як вчились і розвивались. А також завдяки чому вдалось повністю з нуля перезапустити унікальний Центр інтервенційної хірургії в Івано-Франківську.

    Катерина Терещенко, бізнес-партнер Святослава та директорка Центру, розповіла про немедичні питання в медицині: кризовий менеджмент, горизонт планування в час війни, етичні особливості маркетингу в медичній сфері.

    Подія відбулася в рамках проекту «Нова економіка Івано-Франківська (NEF)» — це  проєкт, який передбачає процес трансформації міста у конкурентоспроможний інноваційний економічний центр. Проект впроваджує консорціум партнерів: Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, інноваційний центр Promprylad.Renovation, урбаністична лабораторія METALAB, агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks та платформа Тепле Місто.